Política de privadesa

Qui som

Som la Fundació Privada Habitat Solidari de Calella que es va constituir el dia 23 d’octubre de l’any 1997 per iniciativa de Càritas Parroquial de Calella per tal de facilitar l’accés a l’habitatge a persones i famílies amb pocs recursos econòmics.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

En el nostre web, no recollim comentaris

Formularis de contacte

Galetes

Si ompliu i envieu el formulari de contacte en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Google Analytics: Emmagatzema cookies per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquest web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de fer comunicant directament amb Google.

Amb qui compartim les vostres dades

Quan ompliu el formulari de contacte les vostres dades les compartim únicament amb el departament de polítiques socials de l’Ajuntament de Calella i, si s’escau, amb els serveis corresponents de la Generalitat de Catalunya.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Si vol exercir el seu dret a veure i modificar les dades que tenim de vostè només ens ha d’escriure un email a habitatsolidari@calella.cat.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu enviat un missatge amb el formulari de contacte, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Informació de contacte

Adreça: Jovara, 149 08370 Calella
Telèfon: 93 769 76 80
E-mail: habitatsolidari@calella.cat

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Fem tot el possible per mantenir la seguretat de les dades personals. Utilitzem protocols segurs per a la comunicació i la transferència de dades (com HTTPS). Utilitzem anonimització i pseudonimització on sigui adequat. Seguim els nostres sistemes per a possibles vulnerabilitats i atacs.

Encara que fem tot el possible, no podem garantir la seguretat de la informació. Tanmateix, ens comprometem a notificar a les autoritats competents sobre les infraccions de dades. També us notificarem si hi ha una amenaça als seus drets o interessos. Farem tot el que puguem raonablement per evitar violacions de seguretat i ajudar a les autoritats si es produeixin infraccions.

Si teniu un compte amb nosaltres, tingueu en compte que heu de mantenir el vostre nom d’usuari i contrasenya en secret.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

De quins tercers rebem dades

No rebem dades de tercers

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

No fem cap presa de decisions automatitzada.

Autoritat de supervisió

Correu electrònic: internacional@agpd.es
Telèfon: +34 91399 6200

Canvis a aquesta Política de privacitat

Ens reservem el dret de fer canvis a aquesta Política de privacitat.
L’última modificació es va fer el 21 de setembre de 2019.